تفریحی

تفریحی

تفریحی

تفریحی

کیک فنجانی

نحوه درست کردن و طرز تهیه کیک فنجانی با خامه و شکلاتی خوشمزه

نحوه درست کردن و طرز تهیه کیک فنجانی با خامه و شکلاتی خوشمزه

نحوه آشپزی و آموزش پخت کیک فنجانی با خامه و شکلات

آشپزی:نحوه درست کردن و طرز تهیه کیک فنجانی با خامه و شکلاتی در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی به آموزش کیک فنجانی علاقه مند هستند.

کیک فنجانی با خامه

مواد لازم کیک فنجانی

تخم مرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
خامه شیرین شده و فرمگرفته ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کیک فنجانی

در اینجا برای تهیه کیک فنجانی با خامه ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.

نکته:در صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.

کیک شکلاتی فنجانی

کیک فنجانی با خامه,کیک فنجانی شکلاتی,کیک فنجانی با شکلات,کیک فنجانی,کیک,طرز تهیه کیک فنجانی,آموزش کیک فنجانی,;d; tk[hkd

نحوه آشپزی و دستور پخت کیک فنجانی با خامه و شکلاتی خوشمزه

مواد لازم کیک فنجانی

۳ قاشق سوپ خوری آرد
۲ قاشق سوپ خوری شکر یا شکر قهوه ای
۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو
¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۳ قاشق سوپ خوری شیر
۱ قاشق سوپ خوری کره
یک قره عصاره وانیل
۱ قاشق چای خوری شکلات شیری

طرز تهیه کیک فنجانی

در این قسمت برای درست کردن کیک شکلاتی فنجانی یک عدد فنجان سرامیک ۲۵۰ میلی گرمی بردارید.آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر، شیر، کره و عصاره وانیل را داخل فنجان هم بزنید.شکلات را درشت رنده کنید و روی خمیر بریزید.یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید.کیک فنجانی را پس از ۵ دقیقه که سرد شد می توانید نوش جان کنید.

نحوه درست کردن و طرز تهیه کیک فنجانی با خامه و شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه ترشی چغندر

نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

طرز تهیه ترشی چغندر,ترشی چغندر,آموزش ترشی چغندر,ترشی

نحوه آشپزی و آموزش ترشی چغندر مناسب برای مهمانی

در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی قرار داده شده است

مواد لازم ترشی چغندر

چغندر                           ۱ کیلو
سرکه                           ۱کیلو
گل پر                            ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه نیم کوب          ۱قاشق چایخوری
موسیر و سیر                  ۵۰ گرم

طرز تهیه ترشی چغندر

برای تهیه ترشی چغندر در ابتدا چغندر ها را بشویید.روی آن را از گل و لای به وسیله برس پاک کنید.

از آنجایی که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است.

بهتر است برای تهیه ترشی از نوعی که پر رنگ تر است استفاده کنید.

حال اگر آن نوع موجود نبود و یا کم بود.

می توانید چند عدد چغندر پخته پررنگ و یا خام رنده کرده،تا رنگ چغندرها تعادل پیدا کند.

در اینجا بیان می کنیم که چغندر را می توانید با آب سرد و یا سرکه بپزید.

اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می شود.اما دوام آن کمتر شده و سریعتر کپک خواهد زد.

اگر چغندر ها با سرکه پخته شود ،رنگ آن تیره تر و زمان نگهداری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر می شود.

سپس وقتی چغندر ها کامل پختند.می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشکال مختلف در آورید.

برای زیباتر شدن برش ها می توانید از قالب های شیرینی نیز استفاده کنید.

در اینجا بعد از شکل دادن چغندرها را درون شیشه ای ریخته،به اندازه ای که به طور کامل سرکه روی چغندرها را بپوشاند،سرکه اضافه می کنیم.

ببینید به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید.

مقدار نمک را بسته به ذائقه تان سرکه،می توانید کم یا زیاد کنید.

لابه لای چغندر ها مقداری گلپر، موسیر،سیر و فلفل قرار دهید.

درب شیشه را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

نکته ای که در اینجا گفته شده از آنجایی که ترشی چغندر نسبت به ترشی های دیگر حساس تر است. زود خراب می شود و طعم ورنگ خود را از دست می دهد،بهتر است همیشه در جای خنک نگهداری شود.

نحوه درست کردن و طرز تهیه ترشی چغندر مناسب برای سفره های مهمانی

طرز تهیه بادمجان چینی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

در این قسمت از دسته آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی قرار داده شده است

برخی تمایل دارند که در مهمانی هایشان از غذاهایی متنوع و متفاوتی استفاده کنند

و همینطور دوست دارند تا جایی که بتوانند غذایی جدید را در مهمانی هایشان سرو کنند و سعی می کنند که غذاهایشان را تزیین کنند.

مواد لازم بادمجان چینی

بادنجان یک کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

پیاز دو عدد

زرشک ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کاری قاشق مرباخوری

پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم

بادمجان چینی,طرز تهیه بادمجان چینی,آموزش بادمجان چینی,بادمجان

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

طرز تهیه بادمجان چینی

برای درست کردن بادمجان چینی ,بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و  لیوان آب ریخته‌ایم بادنجان را می‌پزیم.

گوشت چرخ‌کرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس  نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌کنیم

اینگونه که در میهن گرام قرار داده شده است آنگاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه می‌کنیم

پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم.

در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر می‌کنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می‌دهیم.

برای تهیه بادمجان چینی ,بادنجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود.

در میهن گرام گفته شده است که می توان این بادمجان چینی را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید.

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

عوارض مصرف پیش از حد نمک

مطالبی در رابطه با عوارض مصرف پیش از حد نمک + برخی کاربردهای نمک

مطالبی در رابطه با عوارض مصرف پیش از حد نمک + برخی کاربردهای نمک

نکات پزشکی و مطالبی در مورد عوارض نمک در استفاده بیش از حد آن

در این قسمت از سایت میهن گرام مطالبی در رابطه با عوارض مصرف پیش از حد نمک + برخی از کاربردهای نمک قرار داده شده است قبلا مطالبی در رابطه با تخم مرغ گفته شده است

مطلب قرار داده شده در رابطه با عوارض نمک با مصرف پیش از حد می باشد

عوارض مصرف پیش از حد نمک

مصرف زیاد نمک یا غذاهای شور چه عوارضی را به دنبال دارد؟

در صورتی که نمک به مقدار مناسب مصرف شود و کلیه ها هم سالم بوده و عملکرد خوبی داشته باشند نمک مورد نیاز بدن تامین می شود،

اما در صورت تداوم مصرف زیاد نمک و مواد شور و یا اختلال در کارکرد کلیه ها یا یکی از سیستم های مربوط به دفع،نمک اضافی موجب تجمع آب در بدن شده و ایجاد ورم در تمام و یا قسمت هایی از بدن می شود.

در میهن گرام قرار داده شده است که مصرف زیاد نمک و غذاهای شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری های قلبی – عروقی به ویژه در افرادی که سابقه این بیماری ها را در خود یا خانواده دارند، می شود.

طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات مضر دیگری نظیر سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و … نیز بر سلامت دارند.

– مصرف زیاد نمک و سکته های قلبی

از عوارض مصرف پیش از حد نمک گفته شده است که

مقدار مصرف نمک با میزان شیوع سکته قلبی در جامعه مرتبط است.

علاوه بر اینکه نمک باعث افزایش فشار خون می شود،

به نظر می رسد به طور مستقیم و بدون اینکه اثری بر فشار خون داشته باشد، باعث سکته قلبی نیز می شود.

– نمک و سرطان معده

از عوارض مصرف پیش از حد نمک گفته شده است که

کاهش مصرف نمک، خطر شیوع سرطان معده را کاهش می دهد.

در مطالعه کشورهای مختلف در جهان، ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان معده آشکار شده است.

در مناطقی که مردم نمک کم مصرف می کنند، شیوع سرطان معده کمتر است.

– ارتباط مصرف زیاد نمک و پوکی استخوان

از عوارض مصرف پیش از حد نمک گفته شده است که

نمک زیاد، کلسیم را از استخوان ها جدا می کند و باعث دفع آن از ادرار می شود.

به همین دلیل باعث نازک شدن و پوکی استخوان می شود، در نتیجه با افزایش سن، استخوان ها به راحتی می شکنند.

برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

– مصرف زیاد نمک و آسم

از عوارض مصرف پیش از حد نمک گفته شده است که

مصرف نمک زیاد، شرایط آسم را تشدید می کند، یعنی اگر مستعد ابتلا به آسم هستید، به طور غیرمستقیم، بیماری شما را وخیم تر می کند.

مطالعات متعدد نشان داده اند که کاهش مصرف نمک، همراه با سایر عوامل درمانی آسم، در بهبود این بیماری موثر و مفید است.

– نگهداری مایعات بدن

از عوارض مصرف پیش از حد نمک گفته شده است که

مصرف نمک زیاد، باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می شود.

کاهش مصرف نمک در این شرایط، حدود ۲ لیتر از مایعات بدن (۲کیلوگرم از وزن بدن) را کاهش می دهد.

در بسیاری از زنان که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دست شان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم بسیار کاهش می یابد.

چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟

شما به روش های زیر می توانید نمک کمتری مصرف کنید:

۱-غذاهای کم نمک را انتخاب کنید و یا غذاها را با مقدار نمک کمتری تهیه کنید.

۲- سر سفره غذا نمکدان را حذف کنید.

۳- برای طعم دادن به غذاها، به جای نمک از چاشنی هایی مانند سرکه، آبلیمو، سیر، پیاز، سبزی های معطر و سایر ادویه ها استفاده کنید.

۴- تا حد امکان از مصرف غذاهای صنعتی (غذاهای آماده و کنسروها) که نمک زیادی دارند اجتناب کنید.

۵- سعی کنید نان های کم نمک یا بی نمک استفاده کنید.

توجه داشته باشید که مقدار نمک موجود در نان معمولا زیاد است.

۶- سعی کنید مواد غذایی تازه و طبیعی بخورید

و مصرف مواد غذایی شور، دودی و ترشی ها را کاهش دهید.

۷- برای کم کردن مقدار نمک پنیرها، آنها را قبل از مصرف در آب بخیسانید.

۸- برچسب های روی بسته مواد غذایی را برای دانستن مقدار سدیم (ماده اصلی نمک) مواد غذایی، مطالعه کنید.

۹- آجیل ها و مغزها (مانند بادام و پسته) را بصورت بی نمک یا خام (شور نشده) مصرف کنید.

۱۰- مهمترین دلایل مصرف زیاد نمک، عادت به طعم شور است.

پس مطمئن باشید با کم کردن مقدار نمک مصرفی خود، در طول زمان به طعم کم نمک هم عادت می کنید.

عوارض نمک,عوارض مصرف پیش از حد نمک,نمک,ضرر نمک,ضرر مصرف زیاد نمک

نکات پزشکی و مطالبی در مورد عوارض نمک در استفاده بیش از حد آن

در این قسمت از سایت میهن گرام برخی از کاربردهای نمک قرار داده شده است در ادامه بحث عوارض نمک قرار داده شده است

برخی از کاربردهای نمک

۱-برای بر طرف کردن لکه های جوهر بروی فرش، روی لکه ها نمک بپاشید تا نمک جوهر را بخود جذب کند.

۲-چنانچه کف اتوی شما سیاه، چسبناک و کثیف شده آن رابا یک دستمال آغشته به آب نمک پاک کنید.

و یا روی یک کاغذ نمک بپاشید و اتوی داغ را روی کاغذ بکشید.

۳-از مخلوط نمک و آبلیمو به عنوان یک لکه بر استفاده کنید. مثل پاک کردن شستیهای ارگ و پیانو.

۴-با مخلوط نمک و نشاسته در اندکی آب یک بتونه برای پر کردن درزها و حفره های دیوار تهیه کنید.

۵-برای برطرف کردن خستگی چشمها و پف کردگی آنها، چشمها را با محلول رقیق آب و نمک شستشو دهید.

(۱/۲ قاشق چایخوری نمک در ۳۰۰ سی سی آب ولرم).

۶-با خمیر تهیه شده از نمک و جوش شیرین و اندکی آب مسواک بزنید.

(یک قسمت نمک و دو قسمت جوش شیرین) هم دهان را خوشبو میکند و هم به عنوان یک ساینده و سفید کننده عمل میکند. برای سلامتی لثه ها نیز مفید است.

۷-در میهن گرام بخوانید که برای احیا و به حالت اول برگرداندن اسفنج (ابر) کهنه آن را در محلول آب و نمک بخیسانید.

۸-میوه های پوست کنده همچون هلو، سیب وسیب زمینی را درون محلول رقیق آب و نمک نگه دارید تا رنگشان تغییر نکند.

۹-افزودن نمک به آب نقطه جوش آب را بالا برده و زمان پخت را کاهش میدهد.

۱۰-تمیز کردن اجاق گاز با مخلوط نمک و دارچین در اندکی آب بوهای نامطبوع اجاق گاز را برطرف خواهد کرد.

۱۱-هر گونه لکه روغن وچربی لباس را میتوان با محلول یک قسمت نمک در ۴ قسمت الکل سفید برطرف کرد.

برخی از کاربردهای نمک

۱۲-از نمک به عنوان یک ساینده و لایه بردار سود برید.

پس از استحمام بدنتان را درحالی که هنوز خیس است با نمک ماساژ دهید تا سلولهای مرده پوستتان کنده شود.

برای اینکار می توانید نمک را با اندکی روغن زیتون نیز مخلوط کنید.

۱۳-آتش روغن آشپزی را با پاشیدن نمک به روی روغن فرونشانید.

هرگز روی روغن آتش گرفته آب نریزید چرا که روغن داغ به اطراف پخش خواهد شد.

۱۴-شمع ها را پس از خریداری درون محلول آب و نمک غلیظ به مدت چند ساعت بخیسانید.

سپس آنها را خارج کرده و خشک کنید. با این کار شمعها دیگر آب نشده و اشک تولید نمیکنند.

۱۵-برای ممانعت از رویش علف هرز میان آجرها و بلوکهای سیمانی محلول آب نمک بریزید.

۱۶-برای پاک کردن روغن ماهیتابه ها اندکی نمک روی روغن بپاشید وسپس با یک کاغذ ماهیتابه را پاک کنید.

۱۷-نقاط زنگ زده را با مخلوط نمک و آبلیمو مرطوب کنید و در مقابل آفتاب قرار دهید تا خشک گردد.

پس آن را با آب بشویید تا زنگ فلزات برطرف گردد.

۱۸-چنانچه ماهی را در آب نمک بخیسانید جدا ساختن فلس آن آسانتر میشود.

۱۹-به منظور پاک کردن لکه های قهوه و چای از فنجانها از نمک استفاده کنید.

۲۰-برای زدودن بوی نامطبوع سیر و پیاز دستان خود را با مخلوط سرکه و نمک غلیظ شستشو دهید.

۲۱-برای جلوگیری از کپک زدن پنیر آن را میان یک پارچه تمیز و آغشته به آب و نمک بپیچید و درون یخچال قرار دهید.

۲۲-اندکی نمک به چای و قهوه اضافه کنید تا طعم آنها بهبود یابد.

۲۳-به منظور جلوگیری از چسبیدن غذا به سطح ماهیتابه حین سرخ کردن اندکی نمک به آن اضافه کنید.

۲۴-برای جلوگیری از رنگ پریدگی لباسها به ماشین لباسشویی خود نمک اضافه کنید.

نکته

برای رفع شوری بیش از حد خورشت و سوپها سیب زمینی خام به آنها اضافه کنید

مطالبی در رابطه با عوارض مصرف پیش از حد نمک + برخی از کاربردهای نمک