تفریحی

تفریحی

تفریحی

تفریحی

طرز تهیه بادمجان چینی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

در این قسمت از دسته آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی قرار داده شده است

برخی تمایل دارند که در مهمانی هایشان از غذاهایی متنوع و متفاوتی استفاده کنند

و همینطور دوست دارند تا جایی که بتوانند غذایی جدید را در مهمانی هایشان سرو کنند و سعی می کنند که غذاهایشان را تزیین کنند.

مواد لازم بادمجان چینی

بادنجان یک کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

پیاز دو عدد

زرشک ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

کاری قاشق مرباخوری

پودرلیموعمانی قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم

بادمجان چینی,طرز تهیه بادمجان چینی,آموزش بادمجان چینی,بادمجان

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

طرز تهیه بادمجان چینی

برای درست کردن بادمجان چینی ,بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و  لیوان آب ریخته‌ایم بادنجان را می‌پزیم.

گوشت چرخ‌کرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس  نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌کنیم

اینگونه که در میهن گرام قرار داده شده است آنگاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه می‌کنیم

پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم.

در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادنجان پر می‌کنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می‌دهیم.

برای تهیه بادمجان چینی ,بادنجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود.

در میهن گرام گفته شده است که می توان این بادمجان چینی را با نخودفرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید.

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.