نحوه آشپزی و آموزش مرغ بریانی مناسب مهمانی
مرغ متوسط یک عدد
گوجهفرنگی یک عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل دلمهای یا فلفل تند به مقدار لازم
در سایت میهن گرام گفته شده است که مرغ را پس از پاک کردن و شستن میگذاریم کمی آب آن برود، بعد داخل و بیرون مرغ را به نمک آغشته میکنیم و گوجهفرنگی خرد شده به همراه تکههای فلفل را زیرپوست ران مرغ قرار میدهیم دیس فر را چرب میکنیم و مرغ را داخل آن میگذاریم و در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده میگذاریم، پس از گذشت یک ساعت هر ۱۵ دقیقه یک بار با برسی، آبی که درون سینی جمع شده را روی مرغ میمالیم تا زمانی که روی مرغ کاملا طلایی شود. تقریبا سه ساعت طول میکشد تا مراحل طبخ مرغ طی شود و مرغ بریانی آماده شود.
بعد از آماده شدن غذا می توانید آن با استفاده از چیپس و سس قرمز و … تزیین کنید