تفریحی

تفریحی

تفریحی

تفریحی

طرز تهیه سوپ خامه ای

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای

طرز تهیه سوپ خامه ای,آموزش سوپ خامه ای,سوپ خامه ای,سوپ

نحوه آشپزی و آموزش سوپ خامه ای به دو شکل

در این قسمت از آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه سوپ خامه ای ذرت شیرین قرار داده شده است برخی از افراد سوپ ار هم تزیین می کنند و بعد آن را سرو می کنند تزیین سوپ به شکل های مختلفی می باشد.

سوپ خامه ای مرغ

مواد لازم سوپ خامه ای

کره : ۴ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم

عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر

ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری

نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

طرز تهیه سوپ خامه ای

۱٫ در ابتدا کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .

۲٫ سپس رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

۳٫ محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند .

پس از خنک شدن مواد سوپ , در میهن گرام قرار داده شده که آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

۴٫بعد باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۵٫ ترخون را به مواد بیافزاید , سپس سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

۶٫ سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , می توان ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد .

برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , در میهن گرام قرار داده شده که خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

منبع: آوای سلامتی

نحوه درست کردن و طرز تهیه سوپ خامه ای

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.