تفریحی

تفریحی

تفریحی

تفریحی

کروکت گوشت مخصوص

نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس

نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس

آشپزی

مواد لازم کروکت گوشت

گوشت چرخ‌کرده                                   ۳۵۰ گرم
پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری     از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده                                      نصف پیمانه
پیاز                                                     یک عدد
تخم‌مرغ                                               سه عدد
نمک و فلفل و روغن                                 به میزان لازم
سس سفید                                         نصف پیمانه

طرز تهیه کروکت گوشت

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه سس سفید:یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

نحوه درست کردن کروکت گوشت مخصوص به همراه سس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.