تفریحی

تفریحی

تفریحی

تفریحی

فوندوی شکلاتی

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

آموزش آشپزی

مواد لازم جهت تهیه فوندوی شکلاتی :

۱٫ شکلات خالص : ۲۲۵ گرم
۲٫ خامه فرم گرفته : ۲۰۰ میلی لیتر
۳٫ عرق بهارنارنج : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سرو :

۱٫ مخلوط انتخابی از میوه های مختلف : مقداری
۲٫ مارش مالای سفید و صورتی : مقداری
۳٫ بیسکویت شیرین : مقداری

مناسب برای شش نفر می باشد

طرز تهیه فوندوی شکلاتی :

۱٫ شکلات را به قطعات کوچک تقسیم نمایید و همراه خامه فرم گرفته , داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
۲٫ قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
۳٫ قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهارنارنج اضافه نمایید .
۴٫ مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید . ترجیحا از یک وارمر استفاده نمایید .
۵٫ میوه های مختلف , مارش مالای رنگی و بیسکوییت شیرین را جهت غوطه ور نمودن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید . میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا جهت فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .

توصیه سرآشپز جهت تهیه فوندوی شکلاتی :

ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم نگه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند . اگر از این ظروف نداشتید , ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن را آب جوش بریزید به طوری که نصف تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد .

منبع:آوای سلامتی

نحوه درست کردن فوندوی شکلاتی به همراه عکس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.